Veliko podjetij se danes sooča s pomenom zdravega delovnega okolja za zdravje in delovno storilnost zaposlenih. Eden od pomembnih dejavnikov tega je ravno zdrava prehrana zaposlenih na delovnem mestu, saj ta daje zaposlenim nov elan in poveča njihovo storilnost. Raziskave kažejo, da aktivna delovna populacija glede na prehranjevalne navade sodi med ogrožene skupine prebivalcev Slovenije. Prenizek vnos zelenjave, neurejen ritem prehranjevanja, previsok energijski vnos in vnos soli ter sladkorja, sodijo med ključne prehranske probleme, ki pomembno vplivajo na številne kronične nenalezljive bolezni sodobnega časa. Pomembno je, da delovne organizacije naredimo korak naprej in spodbudimo zaposlene k zdravim izbiram na delovnem mestu. Znano je, da lahko z različnimi pristopi promocije zdravja v organizacijah pomembno prispevamo k boljšim življenjskim navadam zaposlenih – vključno z zdravim prehranjevanjem, redni telesni dejavnosti, prekinjanju sedečega življenjskega sloga ter vzdrževanju zdrave telesne teže. Na ta način prispevamo tako k boljšemu zdravju naših zaposlenih kot tudi njihovi večji storilnosti in uspešnosti pri delu.

Zadruga Zakladi Kočevske z.o.o., so.p. vam želi na tej poti pomagati oziroma z vami razviti poslovno sodelovanje, ki bo pripomoglo k bolj zdravemu delovnemu okolju vašega podjetja. V prilogi vam pošiljamo ponudbo sadja, ki vam ga lahko dobavimo po dogovoru. Zadruga dobavlja zgolj lokalno pridelane izdelke, zato tudi vsega sadja nimamo na voljo skozi celo leto, z izjemo jabolk in suhega sadja. V naši ponudbi imamo veliko več izdelkov kot le sadje, zato vam lahko dobavimo tudi ostale izdelke (mlečni izdelki, suhomesnati izdelki, zelenjava…). Za dodatno ponudbo nas prosim kontaktirajte.

Dogovorimo se za količino dobavljenega sadja, dobavimo lahko v gajbicah na kilogram ali kose, od torka do petka, med 7. in 15. uro. Pri dobavi vam priložimo dobavnico na podlagi katere naredimo mesečni obračun in vam izdamo račun enkrat mesečno. V primeru dogovora za dolgotrajnejše sodelovanje (6 mesecev ali več) vam priznamo 10 odstotkov popusta na vse izdelke.
Veselimo se skupnega sodelovanja, hkrati pa se zahvaljujemo, ker podpirate lokalno.

Za dodatne informacije in naročila smo dosegljivi na elektronski naslov tatjana@zakladi-kocevske.si.